FORUM MELAYUBARU
Sila Daftar Dulu
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» AIS KRIM GORENG
Wed Jun 22, 2011 11:21 am by Guest

» pembentukan pasukan MelayuBaru
Sun May 24, 2009 10:58 am by zacks

» Kenapa anda fobia @ benci @ takut dgn MLM ?
Sun May 24, 2009 10:55 am by zacks

» EMAS PADA HARGA ISTIMEWA
Tue Apr 21, 2009 4:29 pm by Admin

Latest topics
» AIS KRIM GORENG
Wed Jun 22, 2011 11:21 am by Guest

» pembentukan pasukan MelayuBaru
Sun May 24, 2009 10:58 am by zacks

» Kenapa anda fobia @ benci @ takut dgn MLM ?
Sun May 24, 2009 10:55 am by zacks

» EMAS PADA HARGA ISTIMEWA
Tue Apr 21, 2009 4:29 pm by Admin

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Affiliates
free forum

Affiliates
free forum


AIS KRIM GORENG

View previous topic View next topic Go down

AIS KRIM GORENG

Post  Admin on Tue Apr 21, 2009 5:06 pm






AIS KRIM GORENG

SESUAI untuk sebarang majlis seperti majlis perkhawinan, sambutan hari jadi, hari raya dan lain-lain....juga sesuai untuk jualan hari kantin sekolah,pasar malam, restoran,kiosk, ekspo dan seumpamanya...

SYARAT2 :

1) ODER :

1.1 ) 200-400 biji > penghantaran 3-5 hari
1.2) 500-800 biji > penghantaran 6-8 hari
1.3) 900 ke atas mengikut anggaran kiraan hari spt di atas


2)PENGHANTARAN :

1.1) sekitar LEMBAH KLANG > 150 biji ke atas.
1.2) Luar LEMBAH KLANG/LAIN NEGERI > 500 biji ke atas > pembeli akan tanggung kos upah driver bas, kotak dan DRY ICE ( GAS )


PENGHANTARAN HARIAN KE PEJABAT2 SEKITAR PUTRAJAYA DISEDIAKAN.

EJEN setiap negeri yg berminat juga dialu2kan...
avatar
Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 20/04/2009
Age : 117

View user profile http://melayubaru.yourforum2u.com

Back to top Go down

aiskrim goreng

Post  azoul on Thu Dec 03, 2009 4:45 pm

Salam,saya berminat nak beli secara banyak untuk niaga.Kalu amik 500-800,kira satu aiskrim berapa harga?.Tapi perasanye saya nak VANILA,CHOCOLET VANILA,VANILA LIME LEMON,CHOCOLET,RAINBOW.Sila hubungi saya 0142155884 flower flower

azoul
Guest


Back to top Go down

Re: AIS KRIM GORENG

Post  zacks on Fri Dec 04, 2009 12:04 pm

salam..saya dah call tp tak dapat...

zacks

Posts : 4
Join date : 24/05/2009
Age : 42

View user profile

Back to top Go down

projek untuk subjek etr 300

Post  ammar on Fri Jan 22, 2010 10:33 pm

salam, saya berminat untuk membuat assingment berkenaan ais krim goreng. saya dapati ramai dari kelas saya blom lg pernah mencuba dan mengenali aiskrim goreng. jika tuan atau puan tidak keberatan saya ingin tahu lokasi kedai tuan atau puan? dan jika boleh kami ingin melawat kedai tuan atau puan untuk salah satu daripada tugasan assingment itu. surat rasmi akan dikeluarkan oleh pihak kolej saya untuk bukti. harap tuan atau puan beri kerjasama. segala tindakan tuan atau puan saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.


ammar
(0133949183)

ammar
Guest


Back to top Go down

ais goreng

Post  eila on Sat Jan 23, 2010 3:21 pm

sy berminat untuk mencuba ais krim goreng cz org kata sdp..
lgpun sy xpenah rs n ingin mencubanya..
sy nak tau tmpat n alamat..
nie num telefon sy..
0132027655

eila
Guest


Back to top Go down

Nak jadi pembekal dan peniaga ais krim goreng

Post  Hafizah on Sun May 16, 2010 2:22 am

Salam..saya berminat sangat nak jd pembekal dan peniaga ais krim goreng tu..tolong hubungi saya di nombor 0138908782..kat Sabah ni belum jumpa lg org jual ais krim goreng,pernah mkn sekali je masa bercuti kat PD..sedaaap

Hafizah
Guest


Back to top Go down

Re: AIS KRIM GORENG

Post  zacks on Sun May 16, 2010 2:42 am

yg di PD tu sayalah yg supply

zacks

Posts : 4
Join date : 24/05/2009
Age : 42

View user profile

Back to top Go down

ais krim goreng

Post  dila_ros on Mon Jul 26, 2010 10:35 pm

klu sy berada di luar kawasan lembah klang..baper agknya kos yg perlu sy tanggung tuk upah driver bas, kotak dan DRY ICE ( GAS )...pastu harga bg sebiji ice cream goreng tu baper sbnrnya yerk...???

dila_ros
Guest


Back to top Go down

aiskrim goreng

Post  fifai on Mon Mar 14, 2011 1:19 pm

boleh bg deail tentang agen aiskrim goreng tu....cam menarik je... Shocked Shocked

fifai
Guest


Back to top Go down

agen aiskrim goreng

Post  fifas on Mon Mar 14, 2011 1:25 pm

klu sy nk jd agen cmane ye?boleh bg detail tak...harga agen ,harga pasaran utk 1 pcs,klu sy nk oder sikit utk smple nk rasa dulu bleh ke.....email sy Nor_hafiza84@yahoo.com Shocked Laughing

fifas
Guest


Back to top Go down

Re: AIS KRIM GORENG

Post  saya on Tue Apr 12, 2011 4:18 am

boleh tolong email butiran harga untuk pengedar? saya juga berminat untuk tahu pembuat nya org bumiputra atau sebaliknya?
nj_inara@yahoo.com

saya
Guest


Back to top Go down

Ice cream goreng

Post  ejasyed on Fri May 13, 2011 9:46 am

Salam sy eja nak tanye kalau nak order Utk mkn2 family bile ker, SMS sy 017 266 4648, tq

ejasyed
Guest


Back to top Go down

Ais Krim Goreng..yumm..yumm...sedap

Post  roslimz on Wed Jun 22, 2011 11:21 am

Berminat untuk dapatkan aiskrim goreng...& nak tahu lebih detail pasal harga dan cara nak beli..sila call 019-6749645 @ opis 03-26169230

roslimz
Guest


Back to top Go down

Re: AIS KRIM GORENG

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum